HELYSZÍN

RÉSZLETEK HAMAROSAN

  GERLITZEN

 forrás: karintia.com


2019-ES HELYSZÍN

Lachtal - legendás
Jöjjön el télen a Felső-murai Lachtalba! Hatalmas, 140 Ha besíelhető terület, változatos sífutópálya, és porhó várja! Gyerek-Lachtal, (6 éves korig ingyenes) hóbiztos lejtők, kényelmes 6 személyes ülőlift, (fűtött ülések, lehajtható búra), igazi Hütték teszik feledhetetlenné a téli pihenést.


Télisport a javából

Szélesebb pályák, végtelen szüz hó- mezők; minden, ami szem-szájnak ingere. Csak egy órára Graztól, két és félre Bécstől. Ideális terep freerideosoknak, és a profi pályát kedvelő síelőknek egyaránt.


Gyermek-Lachtal

A Kinder-Lachtalban megtalálható mindaz, amit a gyermekbarát kifejezés alatt kívánhat az ember: a varázsszőnyeggel, bébilifttel, mini szlalommal, színes figuraparkkal, hullámpályával felszerelt terület ideális gyermekek és kezdő síelők számára is… és: 6 éves kor alatti gyermekeknek szülői kísérettel minden lift használata ingyenes!


Snowboard

Sebesen siklik a board a havon, a szél az arcodba csap, az adrenalin-szint az egekben. A talaj kicsúszik a deszka alól, és felemelkedsz- bizsergető érzés árad szét benned: ez az igazi szabadság! Elég egy másodpercig a levegőben repülni és átélni az érzést!


Jump & Ride

Lachtalban széles, nyílt terep kínálkozik a freeridehoz, sok természetes ugratóval. Próbáld csak ki. A kezdeti lépesekhez ugorj be a Gyerek-lachtalba, ahol a kis boardosokat is sok izgalom várja.


A Lachtal VB-helyszín!

A Kreischbergen megrendezésre kerülő 2015-ös Snowboard és Freestyle Sí VB keretében Lachtal ad helyszínt két látványos versenynek. A világlegjobb snowboardosai küzdenek meg egymással párhuzamos műlesiklásbanés párhuzamos óriás-műlesiklásban a hőn áhított VB címért.

2013. december 21.-22.-én kerül sor a VB versenyek „főpróbájára” aSnowboard Európa-kupa keretében

 

INFÓVONAL
+36 30 222 4948
KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!
 Fülöp Viktória
© 2019 Minden jog fenntartva - Turizmus Síkupa
Utazásszervező: Caracol Utazási Iroda
(Engedélyszám: U-000909)
weboldalkészítés
magic page logo partner
Adatvédelmi tájékoztató - Cookie kezelés
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.